Gezocht:

Vacature coördinator Stadsonthaal

Wij zoeken een gemotiveerde collega op een sleutelfunctie in onze organisatie!

Het lokaal bestuur Mortsel is op zoek naar een gemotiveerde kandida(a)t(e) voor een voltijdse contractuele functie (B4-B5) met een overeenkomst van onbepaalde duur en een wervingsreserve van 1 jaar.

De coördinator stadonthaal staat in voor het realiseren van een geïntegreerd breed onthaal op een uniforme manier over de verschillende onthalen heen. Burgers kunnen er terecht met al hun vragen, ook met de vragen die niet voor ons bedoeld zijn, en worden correct geïnformeerd of doorverwezen via mail, telefoon of aan de balie(s).

De coördinator stadsonthaal is verantwoordelijk voor het toegankelijk maken van onze dienstverlening. Om dit te realiseren werkt hij/zij aan heldere procedures en zorgt hij/zij ervoor dat de medewerkers van de betrokken teams efficiënt worden ingezet. Klantentevredenheid wordt bereikt door op vragen rond leven in Mortsel te anticiperen, deze te onderzoeken en/of op te lossen op een heldere en klantvriendelijke manier. De coördinator zorgt ervoor dat het stadsonthaal een ambassadeursrol opneemt door het uitdragen van een positief beeld van het lokaal bestuur.

Lees er alles over op onze affiche!

Je kan enkel digitaal solliciteren via deze link tot uiterlijk 3 november 2018.

Je kandidatuur bevat een motivatiebrief, een kopie van je bachelorsdiploma(*) en een recent cv met duidelijke vermelding van je relevante ervaring(**).

(*) bachelorsdiploma of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs
(**) minimum 3 jaar relevante ervaring in leidinggeven

Heb je hierover nog vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met de dienst HR van het lokaal bestuur Mortsel: tel. 03 444 17 80 of hr@mortsel.be. Je kan de volledige functiebeschrijving hier downloaden.