SHOPPEN IN MORTSEL

LEKKER SHOPPEN IN DIVERSE WINKELS

Shoppen dat doe je in Mortsel! Want in Mortsel vind je een uitgebreid winkelcentrum dat loopt van de Antwerpsestraat naar de Statielei tot aan het stadsplein. Maar ook in de mooie Pieter Reypenslei, de Eggestraat en de Mechelsesteenweg vind je nog tal van mooie winkels.

Van de grote ketens zoals HEMA, Kruidvat, Only, Vandenborre tot de speciaalzaken waar men van ver naartoe kom zoals Vishandel & speciaalzaak Steloy, ’t Bazarke, de Kousenboetiek, culinaire slagerij Goeminne, Kaaswinkel Côté Sud,…in Mortsel vind je alles.

CADEAUBON

Op zoek naar een leuk cadeau? De Mortselse cadeaubons zijn het ideale geschenk. Winkelen in eigen stad! De stad Mortsel staat in voor de verkoop. De cadeaubons kunnen door iedereen worden aangekocht, dus zowel inwoners als niet-inwoners van Mortsel. De cadeaubons worden verkocht aan het stadsonthaal.

Download hier de lijst met de deelnemende winkels: Deelnemende handelaars cadeaubons stad Mortse

banner st eloy

MORTSEL IS EEN BRUISENDE GASTVRIJE GEZELLIGE STAD

Markt op woensdag

Elke woensdag is er op het nieuw aangelegde Stadsplein een bruisende en zeer gezellige markt met meer dan 140 marktkramen. Dé plek in Mortsel waar wekelijks een waaier van diversiteit aan verse producten te vinden is.

Jaarlijkse braderij

Jaarlijks organiseert de stad Mortsel tijdens de zomer een weekendbraderij in het commercieel centrum van de stad. Een niet te missen feest met activiteiten voor jong en oud en braderijprijzen in alle winkels.

markt van Mortsel