markt van Mortsel

Handenvrij winkelen op de markt van Mortsel.

Wie op de Mortselse woensdagmarkt boodschappen doet, hoeft er niet meer mee te zeulen. Vanaf woensdag 10 februari 2016 kan je je inkopen gratis achterlaten in het kraam van de marktvestiaire. Zo kan je na je marktbezoek rustig genieten van een terrasje of nog even de winkelstraat induiken. Helemaal gemakkelijk wordt het wanneer je de fietskoerierdienst inschakelt. Zij brengen je boodschappen naar huis tegen een kleine vergoeding van 3 euro. De Mortselse woensdagmarkt, die zo’n 137 kramen telt, wordt dus nóg klantvriendelijker.
Wie de marktvestiaire graag eens uittest, kan de boodschappen van de markt daar iedere woensdagvoormiddag in bewaring geven tussen 08.30 en 13.00 uur. Ook met verswaren kan je er terecht. Ten laatste om 13.00 uur moeten de boodschappen terug opgehaald zijn. Je vindt de marktvestiaire op de hoek van de Statielei en Grotenhof.

Gebruikmaken van de marktvestiaire is helemaal gratis. Wie 3 euro betaalt, krijgt de boodschappen de dag zelf in Mortsel thuis geleverd met een fietskoerier tussen 12.30 en 14.00 uur.

Het handenvrij winkelen na de woensdagmarkt is een gezamenlijk initiatief van het Fietspunt, stad Mortsel en de markthandelaars van Mortsel.

Bron: mortsel.be