Groepsaankoop dakisolatie

Groepsaankoop dakisolatie

Wist je dat tot 30% van de warmte in je woning gewoon verdwijnt via een slecht of niet-geïsoleerd dak? Een degelijke dakisolatie is zonder twijfel de beste en meest rendabele investering om je energieverbruik te verminderen en dus flink te besparen op je energiefactuur. Je wooncomfort is beter en je zorgt voor minder uitstoot van CO2 en minder vervuiling. Toch hebben veel woningen een slecht of niet-geïsoleerd dak. Daarom wil de stad haar inwoners stimuleren om hun dak beter te isoleren via een groepsaankoop in samenwerking met IGEAN.

Met een groepsaankoop kan je zonder zorgen, én voor een lagere prijs, dakisolatie laten plaatsen.
Door deel te nemen bespaar je niet alleen vele uren opzoekingswerk, maar koop je dakisolatie aan een goede prijs/kwaliteitsverhouding bij een lokale handelaar. De keuze van de leverancier(s) wordt gemaakt door een stuurgroep die bestaat uit inwoners van onze stad en andere deelnemende gemeenten.

Heb je interesse om deel te nemen aan de groepsaankoop? Schrijf je dan in op de website www.igean.be. Inschrijven is volledig vrijblijvend. We houden je op de hoogte van het verloop van de groepsaankoop en nodigen je uit voor een infomoment.
Als je graag actief wilt meebeslissen over de keuze van de leverancier, kan je aanduiden dat je lid wil worden van de stuurgroep. Deze stuurgroep zal één keer samenkomen.