KERSTBOOM

Blijf heerlijk lokaal én veilig kopen tijdens de eindejaarsperiode, op maat van je favoriete winkel(s)

Specifieke maatregelen omwille van COVID-19

Traditioneel zijn onze winkels steeds geopend op de zondag voor Kerst en de eerste zondag van de solden. Dat zal ook dit jaar zo zijn.

Maar we willen dat dit onder de huidige omstandigheden op een veilige manier verloopt, waarbij we zowel de klanten als de winkeliers tevreden kunnen stellen. Daarom nemen we de druk weg op de klassieke topdagen en geven we iedereen de kans om op een veilige manier ons commercieel centrum te bezoeken.

Om een maximale spreiding te garanderen krijgen onze winkeliers daarom tijdens heel de maand december de mogelijkheid om hun zaak 7/7 te openen. Begin januari verwelkomen we tevens de koopjesperiode. Dat geeft volgend lijstje van zondagen: 6, 13, 20 en 27 december 2020 en 3 en 10 januari 2021. Deze data vind je tevens terug via www.mortsel.be/zondagopeningen.

Check bij je favoriete winkels wanneer die geopend zijn, want zij maken zelf de vrije keuze. Doe dat telefonisch, via hun website of de sociale media. Onze winkeliers hebben ook de mogelijkheid om een uniforme raamaffiche uit te hangen waarop ze kunnen aanvinken op welke zondagen ze geopend zullen zijn.

Doe je eindejaarsinkopen in Mortsel – Koop lokaal – Koop veilig – Koop gespreid – Check je favorieten

Er is geen randanimatie voorzien. Funshoppen is momenteel immers verboden. Winkelen doe je alleen en maximum 30 minuten per winkel. Respecteer de afstandsregels, ook in eventuele wachtrijen, en draag steeds een mondmasker wanneer dat moet.