HORECA IN MORTSEL

In de stad zijn er tal van leuke restaurants, trendy bars en kleine zaken voor een snelle hap ! Op zoek naar een culinair hoogstandje, een toffe cocktailbar of een gezellige bistro? U vindt dit moeiteloos in de stad Mortsel !

LEKKER ETEN IN MORTSEL

resto-Cosy-Kitchen

Cosy Kitchen
Bijzonder tof en ‘cosy’ restaurant in het hart van Mortsel, op de hoek van de Liersesteenweg en de Drabstraat. Zowel de gastvrouw als de chef doen hun job met passie en dat voel en proef je in elk gerechtje dat ze op tafel toveren.

Liersesteenweg 91
2640 Mortsel
tel 03 336 00 85
www.cosykitchen.be

resto-Tisson

Tisson resto
Dit restaurant op de eerste verdieping kunnen we het best beschrijven aan de hand van een beoordeling op tripadvisor.be ‘Aangenaam kader, lekker eten, uitstekende prijs/kwaliteit, zeer vriendelijke bediening….een aanrader!’

Prins Leopoldlei 106
2640 Mortsel
tel 03 291 31 23
www.tisson.be

resto-Pastis

Pastis
Ondertussen een echte klassieker geworden in Mortsel. Gelegen op de hoek van de mooie Lindenlei en de Eggestraat geeft deze bistro het gevoel van even in Frankrijk te vertoeven. Fantastisch terras in de zomer en de vol-au-vent en de steak tartaar zijn hier overheerlijk!

Eggestraat 46
2640 Mortsel
tel 03 888 80 08
www.brasseriepastis.be

resto-De-Garderobe

De Garderobe
Fantastisch huiskamerrestaurant in de Wouwstraat! De gastvrouw en chef Yuna heeft smaak. Met een kleine kaart, met enkele fijne voor-, hoofd-, en nagerechten kan je er zeker van zijn dat er met dagverse producten wordt gewerkt. Eén van onze toppers in Mortsel!

Wouwstraat 29
2640 Mortsel
tel 03 297 66 25
www.degarderobe.be

banner habicom
resto-Voorspoed

De Voorspoed
In de Voorspoed kan je zowel terecht voor een heerlijke Spaanse tapa-ervaring als voor een heerlijk wijntje of een fijne biersuggestie. Ze combineren het café-restaurant gebeuren perfect. Dit geeft de Voorspoed zijn ongedwongen, warm karakter. Een leuke warme plek met smakelijke gerechten met een Spaanse of Marokkaanse toets. Heerlijk!

Mechelsesteenweg 13
2640 Mortsel
tel 03 458 59 66
www.voorspoed.be

resto-De-Vlegel

Brasserie De Vlegel
Eén van de grootste horecazaken van Mortsel. De Vlegel beschikt ook over een fantastisch terras waar het ook in de zomer heerlijk vertoeven is. Ook met kinderen ben je hier aan het juiste adres. Een springkasteel, een zandbak, een heerlijk ijsje na elke maaltijd en last but not least…lekkere verse pizza’s!

Mechelsesteenweg 20-22
2640 Mortsel
03 449 11 44
www.vlegel.be

resto-Chef-Khem

Chef Khem
Lekker Thaïs eten dat doe je al jaar en dag bij Chef Khem in de Edegemsestraat in Mortsel. Een eenvoudige buffetformule met heerlijk Thaise schotels. Ook eten uithalen kan je hier. Tof budgetvriendelijk, adresje in Mortsel!

Edegemsestraat 60
2640 Mortsel
tel 03 440 98 47
www.facebook.com/ChefKhemMortsel

resto-Kawa-koffie

Kawa koffie en bokes
Betere koffie ga je nergens anders vinden, schreef ik ooit op mijn Facebook. En het is echt waar! Tussen de middag een heerlijk tasje koffie gaan drinken met een vers boke erbij in de schaduw van het stadhuis? Dan ben je bij Kawa aan het juiste adres. Kawa is een no-nonsens koffie- en bokesbar in het station Mortsel Oude God.

Grotenhof/Station Mortsel Oude God
tel 0495 54 17 85
www.facebook.com/Kawa-koffie-bokes

resto-Papatya

Restaurant Papatya
Een tof Turks restaurantje maar ook de enige Turkse traiteur in België. Ze serveren Turkse en Griekse gerechten. Eerlijke, lekkere keuken voor een correcte prijs.

Koeisteerthofdreef 6
2640 Mortsel
tel 03 458 19 39
www.restaurantpapatya.be

mortsel smaakt

Mortsel smaakt

Een culinair dorp op het nieuwe Stadsplein van Mortsel. Zonder een gegoochel met sterrenchefs maar wel met gevestigde waarden uit Mortsel en frisse nieuwkomers in de stad. De toegang is gratis en tegen een kleine vergoeding kunnen bezoekers proeven van wat Mortsel op gastronomisch vlak te bieden heeft. Van een oesterbar tot een frisse cocktail, over verrassende amuses tot een lekker dessertassortiment.

MORTSEL IS EEN BRUISENDE GASTVRIJE GEZELLIGE STAD

GEZELLIGE CAFE’S EN BARS IN MORTSEL

Theatercafe
Gezellig café en restaurant in het centrum van Mortsel, maar toch verscholen in een rustige groene oase. Een theaterfoyer en ook een plek om te ontspannen, een hapje te eten, samen te komen met vrienden of vereniging, …

Heilig-kruisstraat 16
2640 Mortsel
03440 60 67
www.theatercafemortsel.be

Bar-BP

Café en tapabar BP
Het gekende muziekcafé BP werd uitgebreid en heeft er een tapabar bij. Bij een lekker pintje kan je hier ook een tapa bestellen en een partijtje poolen.

Gemeenteplein 3
2640 Mortsel
03 449 86 50
www.facebook.com/Tapabar-café-BP

bar4-zomer

Bar Brial
Bar Brial is geopend tijdens de zomermaanden en bevindt zich in Fort 4

Fortstraat 100
2640 Mortsel
Website