carnaval

Verkeersinfo carnavalstoet zaterdag 11 maart 2017

Meer info over het traject van de carnavalstoet en mogelijke verkeershinder, lees je hier.

Traject carnavalstoet
FORT 4 – Neerhoevelaan – Drabstraat – Liersesteenweg – Mayerlei – Van Dyckstraat – stukje Rubensstraat – Lepelstraat – Kerkstraat – Sint-Benedictusstraat – stadhuis (tribune) – FORT 4

Op de Liersesteenweg zal de trambedding in de richting van Lier tussen de Sint-Benedictusstraat en de Kaphaanlei gebruikt worden voor het autoverkeer tussen 14.00 en 16.00 uur. Dit wil zeggen dat het autoverkeer richting Lier tussen de trams en bussen zal rijden.

Ondergrondse parking
Wees op tijd als je tijdens de stoet in de ondergrondse parking van het Stadsplein wil parkeren. Wanneer de stoet daar passeert, zijn de twee ingangen immers afgesloten. De ingang aan de Sint-Benedictusstraat is afgesloten tussen 15.00 en 17.30 uur, de ingang langs de Lodewijk Dosfellei tussen 16.00 en 18.00 uur.
Uit de parking rijden kan te allen tijde!

Bussen
Buslijn 141 richting Hoboken
De haltes ‘IJzerenweglei’, ‘Meidoorn’, ‘Zaaldenrode’, ‘Neerhoevelaan’, ‘Kerkstraat’ en ‘Station Oude-God’ worden tijdens het evenement niet bediend. De halte ‘Gemeenteplein’ op de Antwerpsestraat wordt wel bediend.

Buslijn 141 richting Wijnegem
De haltes ‘Station Oude-God’, ‘Kerkstraat’, ‘Neerhoevelaan’, ‘Zaaldenrode’, ‘Meidoorn’ en ‘IJzerenweglei’ worden tijdens het evenement niet bediend. De halte ‘Gemeenteplein’ op de
Antwerpsestraat wordt wel bediend.