Fort 4 Mortsel – Fortenfordel 2017: Forté, muziek in de forten

Fort 4 Mortsel – Fortenfordel 2017: Forté, muziek in de forten

Zondag 21 mei is het zover!
Dan opent Fort 4 Mortsel gratis haar deuren, samen met 22 andere forten in de provincie Antwerpen. Het thema tijdens de Fortengordel 2017 is muziek. Kom een kijkje nemen, laat je rondleiden door onze gidsen en kom luisteren naar muziek.

Fort 4 Mortsel behoort tot de groep van de Brialmontforten. Deze forten werden in de 19e eeuw gebouwd uit baksteen met zandstenen decoraties. Vandaag is Fort 4 een erkend parkgebied. Kom gerust een kijkje nemen in de oorspronkelijke bunkers of bezoek de overzichtstentoonstelling ‘Antwerpse Forten 14-18’ in het hoofdfrontgebouw. Indien je meer wilt weten over het fort, staan onze ervaren gidsen klaar om je een rondleiding te geven. Deze rondleiding is gratis en start om 11.00 uur en 14.00 uur. Nog een leuk extraatje: de Nieuwe Muziekschool treedt op! Nadien kan je in de Zomerbar gezellig genieten van een lekker hapje en drankje.

De forten vormen een waardevolle groene gordel rond Antwerpen met een hoge erfgoedwaarde. De Fortengordel is de kans om zelf te ontdekken wat de forten te bieden hebben. Kan je er niet bij zijn? Geen probleem, want ook tijdens de rest van het jaar zijn hier tal van boeiende activiteiten en recreatiemogelijkheden. Ontdek het aanbod op www.fortengordels.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer?
zondag 21 mei 2017 van 10:00 tot 18:00
Waar?
FORT 4 Krijgsbaan
212
2640 Mortsel
Prijs
€ 0.0
Contact
http://www.fortengordel.be