BARrrr4 – winter & apéro-kwartier

BARrrr4 strijkt deze winter opnieuw neer in FORT 4. En hoe …

Ook in de herfst- en wintermaanden heeft FORT 4 meer te bieden dan je op het eerste zicht zou denken. Het is dé plek bij uitstek voor een deugddoende herfstwandeling met bladeren die onder je voeten ritselen als soundtrack. Met een beetje geluk geniet je er binnenkort misschien wel van de eerste sneeuw.

Maar vooral ook van BARrrr4 met tal van evenementen en een mooie schaatspiste als paradepaardje. Winterplezier gegarandeerd!

Ook dit jaar hoef je dus niet helemaal naar Keulen af te zakken om die winterse gezelligheid en dat aanstekelijke kerstsfeertje te kunnen opsnuiven. In FORT 4 vind je van maandag 26 december t.e.m. zondag 8 januari dezelfde ingrediënten: warme chocolademelk, glühwein, jenevers, kerstbieren en bubbels, maar ook stevige wintersoep, stoofpotjes, hotdogs, spekpatatjes, pannenkoeken … Kortom: voor ieder wat wils.

Maar er is méér! Een schaatspiste, Kinderdisco, Pré-New Year-apéro, Nieuwjaarsborrel met muziekmatinee, apéro, de Nieuwjaarsdrink van stad Mortsel, Fort 4-wandelingen, een Winter Food Fair en een Kidz-closing met rondritten met huifkar, volksspelen, springkastelen, vertellers, workshops knutselen, grime, vuurshow … De pret kan niet op.

Hou zeker de Facebookpagina en website van BAR4 in de gaten om op de hoogte te blijven van alle activiteiten die onder de shelter worden georganiseerd: www.facebook.com/bar4mortsel en www.bar4.be.

En als je dan toch in Mortsel bent voor een toffe namiddag of een gezellig avondje uit, dan kan je die dikke winterjas, warme sjaal of dat onmisbare paar handschoenen maar beter bij één van onze lokale handelaars kopen. Lekker dichtbij! Handig, toch?

Openingsuren BARrrr4
maandag t.e.m. donderdag en zondag: van 14.00 tot 22.00 uur;
vrijdag en zaterdag: van 14.00 tot 24.00 uur.

Wanneer?
van maandag 26 december 2016 t.e.m. zondag 8 januari 2017
Waar?
shelter FORT 4 Mortsel
Fortstraat 100
2640 Mortsel
Organisatie
BARrrr4
Prijs
€ gratis toegang
Contact
info@bar4.be
www.bar4.be